
Een lekkere vegan frittata van Valentina

Wie wil er nou niet een lekkere vegan frittata? Valentina van mijn_vegan_fam, deelt haar lekkere recept met ons!
Wat heb je nodig
- 150 g kikkererwtenmeel
- 250 g water
- 3 lente-uitjes
- 3 eetlepels extra vergine olijfolie
- 4g zout
Hoe je dat doet!
- Meng in een kom het kikkererwtenmeel met zout, water en 2 el olie.
- Meng goed om klontjes te verwijderen, laat minstens 30 minuten rusten.
- Snijd de lente-uitjes, roerbak ze in een koekenpan met 1 el olie en een beetje zout.
- Voeg als het zacht is het kikkererwtenmengsel toe, dek af en laat koken tot de bovenkant een beetje stevig wordt.
- Keer hem om en laat de andere kant bakken, zet het vuur uit als hij nog zacht is, bij het afkoelen zal hij nog meer opstijven.