GRATIS VERZENDING naar NL voor bestellingen > €50
Begin met typen en druk op Enter
Bok Choy en Cashew Stampot
Ingrediënten
- 1 kg aardappelen (geschild)
- 2 kroppen bokchoy (gehakt)
- 1 ui (in blokjes gesneden)
- 100 g cashewnoten
- 2 el fijngehakte knoflook
- 4 el Tamari Saus
- 1 el 5 kruiden wutg Shecuan peper kruiden
- 200 ml kokosmelk
Instructies
- Kook de aardappelen tot ze gaar zijn.
- Bak in een braadpan de bokchoy, uien en knoflook met een beetje levende olie. Voeg de kruiden en tamarisaus toe nadat de groenten zacht zijn geworden.
- Rooster de cashewnoten lichtjes in een kleine koekenpan en roer ze door de gekookte en gekruide bokshoy.
- Pureer de gekookte aardappelen met de mix van kokosmelk en bokchoy - zout naar smaak.
Gerelateerde post
18
apr
13
apr
13
apr
05
oktober
09
september