GRATIS VERZENDING naar NL voor bestellingen > €50

Winkelwagen

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel
Bok Choy en Cashew Stampot

Ingrediënten

  • 1 kg aardappelen (geschild)
  • 2 kroppen bokchoy (gehakt)
  • 1 ui (in blokjes gesneden)
  • 100 g cashewnoten
  • 2 el fijngehakte knoflook
  • 4 el Tamari Saus
  • 1 el 5 kruiden wutg Shecuan peper kruiden 
  • 200 ml kokosmelk

Instructies

  1. Kook de aardappelen tot ze gaar zijn.
  2. Bak in een braadpan de bokchoy, uien en knoflook met een beetje levende olie. Voeg de kruiden en tamarisaus toe nadat de groenten zacht zijn geworden.
  3. Rooster de cashewnoten lichtjes in een kleine koekenpan en roer ze door de gekookte en gekruide bokshoy.
  4. Pureer de gekookte aardappelen met de mix van kokosmelk en bokchoy - zout naar smaak.
Tags:

Gerelateerde post