
Griekse salade met een twist

Een twist op de traditionele Griekse salade. Geladen met smaken en aroma! De beste salade voor elke maaltijd!
Ingrediënten
350 gram cherrytomaatjes
1 / 3 rode ui
1 paprika
1 / 2 komkommer
8 eetlepels extra vierge olijfolie
2 eetlepels balsamicoazijn
1 eetlepel ahornsiroop
2 eetlepels gedroogde oreganobloesem
2 eetlepels Kalamata-olijven
150 g authentieke fetakaas in blokjes
Instructies
- Voeg in een kom 5 eetlepels extra vergine olijfolie, de balsamicoazijn, ahornsiroop, zout, peper en 1 eetlepel oreganobloesem toe. Roer voorzichtig met een lepel om te combineren.
- Snijd de tomaten in vieren en voeg toe aan de kom.
- Snijd de komkommer in dunne halvemaantjes en de ui in dunne plakjes. Voeg toe aan de kom.
- Snijd de paprika in dunne reepjes en voeg toe aan de kom.
- Voeg de olijven, feta en 1 eetlepel oreganobloesem toe.
- Besprenkel tot slot met 3 eetlepels extra vierge olijfolie en serveer.