GRATIS VERZENDING naar NL voor bestellingen > €50
Begin met typen en druk op Enter
Recepten
Witte Asperges Met Vegan Hollandaise Saus
Witte Asperges Met Vegan Hollandaise Saus
Wat heb je nodig
- 500 g witte asperges (geschild en heel gekookt in zout water)
- 150 g cashewnoten (een nacht geweekt)
- 50g Edelgist
- 2 el citroensap
- 2 tl rauwe biologische appelciderazijn
- 1 el dijonmosterd
- 1 theelepel knoflookpoeder
- Zout en peper naar smaak
Hoe je dat doet
- Verwerk alle ingrediënten die je voor de asperges verwacht in een blender of keukenmachine tot een romig geheel.
- Meng water tot de gewenste consistentie en verwarm op de kookplaat.
- Giet de Hollandaisesaus over de witte asperges en garneer met peper, verse, in blokjes gesneden peterselie of bieslook.
Gerelateerde post
18
apr
13
apr
13
apr
05
oktober
09
september