GRATIS VERZENDING naar NL voor bestellingen > €50

Winkelwagen

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

Maak opnieuw verbinding met eten en herontdek koken

Wild Sage Foods is een biologische winkel met minimale verspilling die koks* serveert en inspireert om tafelmomenten te creëren voor degenen die er het meest toe doen.

We herdefiniëren de winkel met minimaal afval door ons te concentreren op gezonde voeding en gemakkelijk duurzaam winkelen.

In onze winkel in Amsterdam vind je lokale, biologische voedselingrediënten en krijg je meer kennis over het proces en de herkomst van elk product, rechtstreeks van lokale producenten en ons vriendelijke personeel. Plasticvrij winkelen was nog nooit zo eenvoudig, omdat je in bulk of voor één maaltijd koopt zonder ingewikkeld wegen.

Zeer goed ontworpen en zeer vriendelijke mensen! Was een genot om te genieten van het goede eten en de goede thee! Ik kom zo terug als ik weer in Amsterdam ben!

John

John

Geweldige plek in het hart van Amsterdam! Geweldige verzameling specerijen, superfoods en kruiden. Ik zou zeker aanraden om Wild Sage Foods te bezoeken en te winkelen.

Eleni

Eleni

Geweldige plek om ingrediënten van hoge kwaliteit te vinden zonder de plastic verpakking. Zeer goede olijfolie uit Griekenland ook. En zeer vriendelijk personeel.

Mike

Mike

Wilde salie is een geweldige plek! Ze hebben een grote selectie snacks, dranken, thee, biologische kruiden, gluten- en zuivelvrije producten - sommige dingen die moeilijk of niet elders te vinden zijn. Het personeel is erg behulpzaam! Het is een perfecte plek om biologische producten te kopen.

Theo

Theo

Een mooie en gezellige winkel gelegen in hartje Amsterdam. Grote verscheidenheid aan superfoods, thee en kruiden, samen met heerlijke taarten en gezonde desserts. Probeer zeker de veganistische kaas, vooral de truffelkaas! Milieuvriendelijk en duurzaam en toch zeer redelijk geprijsd.

Kalypso

Kalypso

Duurzaam, biologisch eten zonder de plastic verpakking! De ruimte is goed georganiseerd en je kunt gemakkelijk alles vinden wat je zoekt. Je kunt zelfs je eigen containers meenemen, of ze daar direct halen!

Maria

Maria

Doe mee met onze vegan Workshops!
Wij zijn een geweldig bedrijf!

Doe mee voor een leuke, creatieve workshop of ontmoeting met gelijkgestemden. Wild Sage Foods organiseert regelmatig lokale producenten, kookexperts en onze gemeenschap in onze Ceintuurbaan-winkel nabij metrostation De Pijp. Onze verbindingstafel en good vibes-woonkamer bieden een ruime maar gezellige plek om andere koks te ontmoeten die geïnteresseerd zijn in het bouwen van gezondere gemeenschappen.

LEES MEER